Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hello

Oli vuosi 2014, kun koko maailma alkoi tehdä hidasta loppuaan. Radioista kaikui varoituksia ja opastuksia turvallisempiin paikkoihin. Vain osa selviytyi. Heikot, sairaat, vanhukset ja lapset - suurin osa heistä joutui kuoleman kynsiin, nousten sitten uudestaan maan tasalle. Zombie apocalypse. Pahin mitä ihmiskunta saattaa tielleen saada. Virus levisi hetkessä koko maapallon ylle, oli aika keksiä keinot, kuinka selviytyä taudin runnelemassa maailmassa, varoen eläviä, tappaen kuolleita.

Ihmiset muodostivat ryhmiä, eksyessään omista, tai menettäessään kaiken omansa. Kukaan ei luottanut keneenkään enään. Maailmassa vallitseva kriisi sai ihmiset ahneiksi lääkkeistä, aseista ja turvapaikoista. Nyt oli suojeltava itseään eläviltä kuolleilta, kuin myös ihmisiltä. Maailma romahti, ei poliiseja tai johtavia ihmisiä suojelemassa sinua tai perhettäsi. Olit vain sinä ja keinosi. Monet menettivät perheensä tavoin tai toisin. Jotkin kuolivat nälkään, kun taas jotkin epäonnekkaat joutuivat mätänevien ruumiiden päivälliseksi - kenties aivan perheensä edessä. Rohkenetko napata pistoolin käteesi, ja lähteä selviytymään ja etsimään turvallista elinympäristöä?

Deathradar zombie apocalypse

Tervehdys, vieras. Olet jotenkin, netin kummallisista mutkista päätynyt upouuteen sivustoon, joka kantaa ylpeänä nimeä Deathradar. Deathradar, tai ehkä lyhyemmin DR on huhtikuun alussa, vuonna 2017 luotu zombien vallankumoukseen pohjautuva tarinapohjainen seikkailu, joka antaa sinulle mahdollisuuden päästä kokeilemaan onneasi, sekä seikkailu- ja selviytymistaitoja zombien valtaamassa maailmassa. Deathradar pohjautuu varmasti monelle tuttuu The Walking Dead- nimiseen tvsarjaan. Deathradaria ylläpitää nuori nainen, joka tottelee sivustolla nimeä Renée.

Kuten aikaisemmin mainitsinkin, Deathradar on tarinapohjainen seikkailu, ei roolipeli. Jos siis olet enemmänkin roolipelaaja, kuin tarinoiden kirjoittaja, veikkaan ettei DR ole sinun paikkasi. Jos kuitenkin tarinoiminen kiinnostaa, suosittelen selaamaan sivua hieman läpi, jos vaikka innostuisitkin Deathradarin meiningistä!

© © ©

Päivitykset ja uutiset

11.4.2017

Aloittelin urakkaa eilen, sainkin oikeastaan ulkoasun valmiiksi, vaikkei tämä taustan asettelu toiminutkaan ihan niin, kuin odotin sen toimivan. En kuitenkaan jaksa alkaa väsäämään aivan uutta leiskaa, joten ehkä pystyn elämään tämän kanssa, vaikka tusta töksähtääkin hieman, kun selaa sivuja tarpeeksi alas. :D

Kaikenlaista tekstiä tuli tosiaan eilen kirjoitettua, ja nyt olisi tarkoitus aloittaa sitten ihan kunnolla rakentelu. En usko että tässä menee kamalan montaa päivää, riippuen tietty siitä miten laiskalla päällä oikein olen.

©2019 deathradar - suntuubi.com