Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Join

Kiinnostaako liittymnen Deathradariin, zombien kuluttamaan maailmaan? Kuulostaa hyvältä, jos niin voi edes sanoa. Ennen kuin pääset luomaan itsellesi omaa hahmoasi ja kirjoittamaan tarinoita seikkailustasi viruksen runnelemassa maailmassa, tulee sinun lukea muutama infopätkä sivustosta.

Mikäli olet seurannut The Walking Dead -sarjaa, on se vain suurta plussaa, sillä saatat tietää menosta ja meningistä hieman enemmän. Se ei kuitenkaan haittaa, vaikka et olisi kyseistä sarjaa ollenkaan seurannut, opastamme sinua täällä parhaamme mukaan. Deathradariin olen myös liittymisikärajaksi asettanut K15, sillä sivut ja tarinat sisältävät sellaista materiaalia, joka ei välttämättä kamalan nuorille sovellu, että yöunet pysyvät tallessa. Huomaathan vielä, ettei Deatradar ole roolipeli, vaan tarinapohjainen seikkailu!

zombit, elävät kuolleet, kulkijat..

Nykyistä maailmaa hallitsevat, niin sanotusti edelliset ihmiset, zombit. Zombit ovat varmasti terminä monelle tuttuja olentoja. Kuolleita, ja kuolleista nousseita ihmisiä. Zombit on helppo tunnistaa, örisevä ääni, ei mitään tavallista ihmisen ääntä, jonka voisi kommunikaatioksi tunnistaa. Rosoiset vaatteet, riippuen toki siitä, kuinka kauan kyseinen ihminen on zombina ollut. Kävelytyyli on yleensä haperoiva, epätasainen ja kömpelö Zombeilla voi olla irroneita raajoja, ja ne pystyvät elämään ja liikkumaan, vaikkei niillä olisi esimerkiksi alakroppaa ollenkaan. Käsiensä avulla ne pystyvät vielä raahautua. Tai, vaikka zombilla ei olisi käsiä tai jalkoja, sen pää pystyy vielä liikkua. Isku aivoihin saa zombin kuolemaan lopullisesti.

Zombit ovat vaarallisia, luonnollisestikin. Jos joudut puremisen kohteeksi, on sinun pelisi menetetty. Älä anna niiden purra, tai kynsiä itseäsi, sillä sitä kautta altistat itsesi virukselle, joka saa sinut muuttumaan yhdeksi niistä. Jos kuitenkin saat esimerkiksi pureman käteesi, voit välttää kuolettavan kohtalon leikkamaalla käden irti purema- tai raatelukohdan yläpuolelta - mahdollisimman nopeasti, ettei virus ehdi levitä veren kautta koko vartaloosi.

Zombit seuraavat ääntä. Niillä on yleensä huono näkö, tai ne ovat voineet sokeutua kokonaan, syystä tai toisesta, esimerkiksi molempien silmien menettämisestä. Niiden kuulon taso on aivan sama kuin ihmisellä, mihinkään mahdottomuuksiin ne eivät siis pysty. Ääntä kuullessaan, tai nähdessää esim valoa, ne lähtevät kyseisen tapahtuman aiheuttajan suuntaan - pystyt siis harhauttamaan zombia melko helposti, kunhan et annan sen nähdä itseäsi.

Zombit liikkuvat itsekseen, kuin myös laumoissa. Yhtä, tai korkeintaan viittä zombia vastaan voit hyökätä yksin, riippuen tietenkin taidoistasi. Laumaa vastaan ei suosittella ryntäämään, sillä hyvin suurella todennäköisyydellä jäät kakkoseksi, ellet omaa jonkin sortin konekivääriä. Kuten aikaisemmin mainittiin, zombin saa kuolemaan vain antamalla sille kovan iskun päähän, niin että aivot vahingoittuvat. Muualle kehoa, esimerkiksi ampuminen ei vaikuta zombiin millään tavalla.

virus

Zombivirus, joka nimensä mukaisesti muuttaa tartunnan saaneen eläväksi kuolleeksi, eli zombiksi. Virus elää veressä, ja muissa zombin erittämissä eritteissä, kuten esimerkiksi kuolassa tai ihon pinnalla olevassa mädässä tms. Altistut tartunnalle, jos zombi puree tai raapaisee sinua. Tällöin sinun aikasi ovat ohitse. Voit myös saada tartunnan siten, että zombin verta, tai vaikka kuolaa joutuu esimerkiksi haavaan. Suun kautta menneet eritteet eivät kuitenkaan alista virukselle.

Viruksen eteneminen on varsin henkilökohtaista. Jotkin saattavat muuttua tunnissa, jollain saattaa kestä jopa useamman päivän. Heti puremisen, tai raapimisen jälkeen, olo on yleensä normaali - tai no niin normaali kuin juuri zombin puruleluksi joutumisessa voi olla. Noin puolen tunnin - kolmen tunnin aikana uhrille nousee valtava kuume, joka vain hetkien päästä menehdyttää uhrin. Kuolemisesta tunnin - kolmen päivän kuluessa kuollut ihminen nousee jälleen, mikäli sen aivoja ei ole tätä ennen vahingoitettu, estääkseen uudelleen heräämisen.

Kuten yllä mainittiin, jos saat pureman vaikkapa käteesi, tai jalkaasi - voi raajan leikata irti osuman yläpuolelta, mahdollisimman nopeasti, ennenkuin virus ehtii levitä koko kehoosi. Tällä tavoin voit vielä pelastua, vaikka kivuliasta se onkin. Haava on tämän jälkeen poltettava umpeen, verenvuodon tyrehdyttämiseksi.

Virus voi joissain tapauksissa levitä ruoan tai juoman kautta. Esimerkiksi jonkin riistaeläimen syöminen sen jälkeen, jos se on saanut surmansa zombin toimesta, ei ole suositeltavaa - vaikka yleisesti suun kautta menneet eivät altista virukselle, mutta turvatoimien johdosta sitä on vältettävä.

Tarinat ja kirjoittaminen

Kuten sivulla ollaan jo muutaman kerran mainittu, Deathradar ei ole roolipeli. Jokainen liittyjä kirjoittaa tarinaa omasta selviytymisestään, eivätkä muiden liittyjien tarinat ole sidoksissa toisiinsa millään tavalla.

Tarinoita voit kirjoittaa tänne Deathradarin omaan tarinakirjaan, tai vaikka omalle tarinasivustollesi, mikäli sinulta sellainen löytyy. Kirjoituskielenä toimii suomi. Tarinat saavat sisältää kiroilua, tietysti liika on aina liikaa, seksiä ja muuta sellaista. Mikäli koet tarinasi olevan suunnattu hieman vanhemmille lukijoille, ilmoita tarinan alussa, esimerkiksi "K16".

Täällä Deathradarissa on todella rento meininki tarinoiden suhteen, mikä taroittaa, että voit kirjoittaa silloin kuin tahdot. Voit kirjoittaa vaikka kerran puoleen vuoteen, jos se on sinulle sopiva tahti. Muistathan kuitenkin ilmoittaa itsestäsi aina välillä vaikka chatin puolelle, jotta tiedän sinun olevan kuvioissa, vaikka et tarinoita usein kirjoittaisikaan.

Muistetaan pitää tarinat realistisina, tai niin realistisina kuin zombeihin liittyviä tarinoita voidaan pitääkään. Tarinoissa hahmot eivät siis omaa taikavoimia, tai voi yhtäkkiä lentää tai teleportata paikasta toimeen. Tarinassa esiintyvät ihmiset, ovat siis aivan tavallisia ihmisiä, maailmanlopun keskellä. Tarinoissa saa, ja tulee olle kekseliäs. Alkuun kenelläkään ei ole minkäänlaisia erityisiä aseita, joten voit soveltaa esimerkiksi käyttäen keppiä aseena.

 Tarinoissa voit löytää itsellesi aseita, puukkoja, ja muita sen sellaisia - mutta huomaathan ettei niitä noin vain löydetä. Et voi siis yhtäkkiä löytää konekivääriä ja sinkoa, kera viidakkoveitsen ja kranaattien. Tällaisten esineiden, varsinkin aseiden löytäminen on todella vaikeaa. Huomaa myös, että aseet tarvitsevat panoksia!

Maailma ja ympäristö

Luonnollisestikin, kun maailmasta puuttuu järjestys ja sitä hallitsevat zombit, on ympäristökin sen mukainen. Likaisia katuja, täynnä rikkinäisiä autoja, autojen sisällä mahdollisia kolarissa kuolleita ja heränneitä zombeja, rikkinäisiä kaupan näyteikkunoita ja ryöstettyjä asuntoja. Kaikki on aivan sekaisin, täynnä roskaa, ruumiita ja romuja. Kaupat ovat yleensä kaikki täysin tyhjillään ruoista, varsinkin säilytölkeissä olevat ruoat ovat todella haluttuja. Apteekit ovat täysin ryöstettyjä, sillä lääkkeet tällaisessa maailmassa ovat hyvin tärkeitä.

Isot tiet ovat täynnä rikkinäisiä ja pölyisiä autoja. Jotkin ovat kolaroineet. Suurimmassa osassa autoista on yleensä vielä niin sanotusti kuski paikallaan, eli zombi örisemässä mahdollisille ohikulkijoille ja/tai äänille. Autoista voi löytyä hyvällä tuurilla kaikenlaisia hyödyllisiä esineitä.

Kaikki Deathradarissa tapahtuva tapahtuu Atlantassa, Georgian osavaltion pääkaupungissa. Atlanta omaa suuren kaupungin, kuin myöskin maaseutua. Kaupungissa liikkuminen on vaarallista suuren väkiluvun vuoksi, minkä takia sitä ei missään nimessä suositella. Kaupunki tietty omaa jos jonkinlaisia tarvikkeita, ja ovatkin pysyneet hyvässä tallessa juurikin siksi, ettei monikaan ole selvinnyt hakureissultaan takaisin.

Nykymaailman ihmisistä, niistä elävistä, on tullut ahneita. Ahneita lääkkeitä, ruokaa ja aseita kohtaan. Älä siis luota. Useissa tapauksissa ihmiset ovat suurempi uhka, kuin itse elävät kuolleet. Jos joku saattaa eksyä 'reviirillesi', on hyvä varmistaa ettei tällä kyseisellä tapauksella ole suurempaa kommuunia, sillä jos esimerkiksi omistat paljon aseita, saadaan sinusta kyllä kuulla!

Lomake

 

©2019 deathradar - suntuubi.com